POLITICĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Dan Ivan: Vom dezvolta Maramureșul cu bani europeni

Distribuire articol:

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă a județului nostru. În timp ce alții au adus sute de milioane de euro în orașele și județele lor, Maramureșul a stagnat și am rămas la coada clasamentului în orice top realizat în acești ani. Suntem departe de alte județe în privința accesării banilor europeni și a proiectelor depuse și implementate în acești ani.

Sunt fonduri pentru drumuri, utilități, modernizări de școli, regenerare urbană și altele. Noi trebuie să scriem proiecte fezabile, competitive și necesare județului nostru. Avem de pus drumurile județene la punct, avem de dezvoltat orașele Baia Mare, Borșa, Sighetu-Marmației, și localitățile din jur, pentru a da o nouă dinamică dezvoltării economice. Astăzi, județul nostru trebuie reașezat pe harta țării ca un județ dinamic, atractiv pentru investiții și pentru turiști.

Avem multe avantaje și putem face multe lucruri bune pentru toți. Avem un cadru natural de excepție, suntem foarte aproape de granița cu Ucraina și Ungaria, avem un patrimoniu cultural și istoric unic.

Vom aduce acești bani europeni care să ne ajute să realizăm cele mai importante proiecte de dezvoltare. În felul acesta, vom putea finanța educația, sănătatea și proiectele publice cerute de maramureșeni.

Brandul nostru unic trebuie să-și recapete prestigiul prin valorificarea a tot ce înseamnă tradiții, locuri, edificii, dar și prin oamenii care îl vor reprezenta de acum înainte. Vom reda imaginea noastră de oameni serioși.

Am realizat și propus un program și o planificare în realizarea proiectelor, care permite o dezvoltare sustenabilă, durabilă, a județului Maramureș. Vom reuși să menținem tinerii aici, acasă și să dăm o perspectivă de viitor pentru generațiile care vin.

Dan Ivan este candidatul la președinția Consiliului Județean Maramureș din partea Alianței Dreapta Unită formată din USR și PMP.

 

Articol comandat de USR Maramureș, realizat de Apella SRL, cod mandatar CMF: 21240009, portal notabn.ro


Distribuire articol: