Daniel Suciu s-a făcut de râs și la Mehedinți. Vezi în ce stare e Bazinul Olimpic. Foto

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a făcut o vizită în municipiul Drobeta Turnu Severin, unde a promis că va lua măsuri pentru modernizarea Bazinului Olimpic. Viceprimarul orașului, Daniel Cîrjan, a precizat că ministrul nu face altceva decât să promită, așa cum au făcut colegii lui din PSD din 2012 încoace. În fapt, ministerul nu a alocat fonduri pentru reabilitarea bazinului, care arată deplorabil.

„Ministrul PSD al Dezvoltării, prezent fiind la Severin, ne-a făcut onoarea sa ne vorbească despre Bazinul Olimpic pe care PSD-ul îl tot reabilitează din 2012, adică de 7 ani încoace.
Așadar Ministrul Dezvoltării ne-a zis ca va analiza atent, va cântări bine și va verifica amănunțit stadiul reabilitării Bazinului și ne-a promis ca se va face pe viitor.
Norocul nostru ca PSD va ieși sigur de la guvernare in 2020.
In caz contrar, și peste 7 ani, cu PSD la putere, ministrul de atunci al Dezvoltării ne-ar spune același lucru : ca va analiza atent, va cântări bine și va verifica amănunțit stadiul reabilitării Bazinului și ne-ar promite ca se va face pe viitor”, a precizat viceprimarul orașului, Daniel Cîrjan.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.