Declarații de forță a lui Dragnea după întâlnirea cu apropiații din PSD

În prima sa ieșire publică după condamnare, președintele  PSD, Liviu Dragnea, a făcut mai multe declarații, urmare a susținerii necondiționate primite de conducerea PSD .

* „Am asistat la o execuție în masă. A trebuit să fie condamnați 9 oameni ca să se justifice și condamnarea mea”.

* „Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt, rămân și la conducerea majorității parlamentare”.

* „Am decis să fim mult mai fermi și mai radicali cu ce trebuie să facem. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahonțu, nici Ponta, nici alții”.

* „Am de gând să merg până la capăt. Obiectivele mele rămân aceleași: aplicarea programului de guvernare, iar statul paralel să fie zdrobit. Și va fi zdrobit”.

* „Îmi cer iertare miilor de români, care unii stau în pușcărie pe un articol neconstituțional, alții sunt târăți în tribunale pe baza aceluiași articol sovietic, iar alții sunt târâți pe la DNA. Și mai sunt și alte mii sau zeci de mii care nici măcar nu știu că au dosare.

* „Îmi cer iertare pentru că s-a lungit atât de mult modificarea Codului Penal. Maniera pe care noi am avut-o, pe care eu am avut-o, de a avea o abordare procedural corectă, în Parlament, s-a dovedit că a fost una greșită.

* În Parlament nu se mai poate vorbi de adoptarea cu procedură normală, dezbateri. Orice lege e atacată, retrimisă, doar-doar să nu se mai pună în practică, doar-doar până atunci reușesc să dea guvernul jos, reușesc să distrugă PSD și majoritatea parlamentară”.

* „Când am organizat mitingul, am știut că acea manifestare va mări presiunea pe completul de judecată, pentru că acel miting i-a speriat foarte tare. Mi-am dat seama că acel miting va contribui la condamnarea mea”.

Foto: romania libera.ro

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.