POLITICĂ

Deputat PSD: Mă voi bate pentru schimbarea legii achizițiilor publice

Invitat în cadrul unei emisiuni la o emisiune realizată de bistrițeanul.ro, deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu, a menționat că a pregătit mai multe legi printre care acordarea de vouchere pentru cei din mediul privat și modificarea legii achizițiilor publice.

Sigur că nu sunt bani pentru nici pentru cei un milion de angajați din sistemul public. Nu ne-a spus deputatul de unde vin banii pentru încă 4 milioane de angajați fiindcă nu credem totuși că ar avea o tiparniță acasă de produs bancnote

Deputatul PSD, Daniel Suciu, a anunțat că se va bate cu toate forțele, va lupta până la capăt pentru a schimba legea achizițiilor publice. De acord dar nu ne-a spus de ce. Nu e bună legea? După cât e de hotărât pare că legea ar avea mari probleme. Dar să nu uităm încă în lucru referitor la asta: Dacă legea e așa de proastă, de ce n-a schimbat-o domnul Suciu până acum? Adică acele lucrări finanțate de Ministerul Dezvoltării s-au licitat după o lege strâmbă cu buna știință ? Cu siguranță vom afla de ce o lege proastă a fost ținută timp de 9 ani de PSD.

Mă voi bate pentru acest proiect, am promis în campanie și am să mă țin de cuvânt”, a încheiat triumfător deputatul.

Îi dorim mult succes domnului deputat la al treilea mandat. Așteptăm noi proiecte la fel de bune pentru țară și pentru oameni.