ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Deputata Cristina Iurișniți ghid în Parlament pentru Asociația ,,Colorează Viața’.

Distribuire articol:

,,În dorința de a ne implica pentru schimbare, USR a deschis porțile democrației la Palatul Parlamentului. A fost o zi a emoțiilor, a oportunităților și experiențelor pe care noi deputații le putem crea tinerilor care provin din mediul instituționalizat sau tinerilor aflați în situații de risc de abandon școlar.

Porțile Parlamentului s-au deschis pentru un grup format din 22 de copii ce provin din Centrul de plasament Casa ,,Sf. Ioan” — Caritas, București și Centrul umanitar Concordia Prahova. Copiii s-au bucurat de o lecție de democrație oferită de câțiva colegi parlamentari ai grupului USR, fiind foarte interesați de activitatea noastră din Camera Deputaților, dar și de un tur ghidat al Palatul Parlamentului, de o masă caldă, de o carte și dulciuri, că tot se apropia Moș Nicolae, dar și de multe răspunsuri la întrebări pregătite sau spontane!

Am fost plăcut surprinsă să descopăr niște copii maturi care au planuri foarte serioase legate de viitorul lor și care în mod special doresc să schimbe societatea în care trăiesc. Profit de ocazie ca să le mulțumesc pentru empatie și implicare colegului deputat de USR Vaslui, Mihai Botez și consilierului parlamentar Vișinel Bălan.

Am convingerea că împreună putem genera schimbarea!”, a precizat doamna deputat.

 


Distribuire articol: