DIN TRANSILVANIA

Deputatul Robert Sighiartău: “Adevăratul Minister al Fondurilor Europene este la Oradea.”

Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean, Robert Sighiartău, laudă într-o postare pe pagina sa de socializare, investițiile din fonduri europene de care a beneficiat municipiul Oradea:

“Mulți dintre voi ați văzut la fața locului cât de bine arată Oradea. Secretul stă în fondurile europene atrase și folosite eficient de administrația locală PNL: peste 250 de milioane de euro au intrat în Oradea în ultimul deceniu. Banii europeni au triplat investițiile orașului și au adus apoi turiști și companii care au investit peste 300 de milioane de euro. Bani și locuri de muncă pentru un oraș tot mai înfloritor.

Primarul Ilie Bolojan, colegul nostru, a făcut din Oradea campioana fondurilor europene cu o echipă de doar 18 profesioniști. Un succes măsurat în creșterea calității vieții într-unul din cele mai frumoase orașe din România. Adevăratul Minister al Fondurilor Europene este la Oradea. Nu trebuie să reinventăm roata: vom prelua, la guvernare, modelul administrației orădene. E timpul României!”

sursa foto și text: Facebook Robert Sighiartău