ECONOMIC, POLITICĂ

Deputatul Andrei Lupu, care a criticat conducerea USR, a fost exclus din grupul parlamentar USR

Deputatul USR Andrei Lupu, provenit din fostul PLUS, a confirmat, pe Facebook, că a fost exclus din grupul parlamentar al USR și a acuzat din nou actuala conducere a formațiunii că „trăiește cu spaima de a nu pierde controlul partidului și acționează ca atare”. Lupu a mai scris că excluderea s-a produs în lipsa lui, el fiind plecat la o întâlnire cu comisarul european pentru Justiție.

„Vreau să anunț, din auzite, excluderea mea din grupul parlamentar USR, precum și demiterea din poziția de membru al Biroului Permanent al Camerei Deputaților. Ca să nu fie niciun dubiu, excluderea este pusă în practică de către o parte dintre colegii mei de partid care au acționat la comanda politică a conducerii USR, iritată de declarațiile politice pe care le-am avut în ultimele două săptămâni”, a scris Lupu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea integrală, aici.

(w500) Postare An

Deputatul Andrei Lupu a criticat conducerea USR în mai multe interviuri, înainte ca Dacian Cioloș să anunțe plecarea din USR și înființarea partidului REPER, alături de alți patru europarlamentari care au demisionat din USR.