POLITICĂ

Deputatul PSD Daniel Suciu, autorul acordării pensiilor speciale pentru primari, viceprimari, preşedinţi de CJ, s-a sucit

PSD-iştii au ieşit la rampă după ce au văzut în spaţiul public online că foarte mulţi cetăţeni cer anularea sau impozitarea pensiilor speciale. Tocmai ei care sunt autorii acestor legi catastrofale prin care România alocă aproximativ 200 milioane de euro lunar pentru pensiile speciale.

Unul dintre cei mai vocali e chiar deputatul de Bistriţa-Năsăud, Daniel Suciu, care este unul dintre autorii acordării pensiilor speciale pentru primari. După ce Codul Administrativ a fost respins de CCR, Suciu şi colegii lui din PSD au pregătit ordonanţă de urgenţă care să reglementeze pensiile speciale ale primarilor, viceprimarilor, vicepreşedinţilor şi preşedinţilor de consilii judeţene. O lege pentru baronii locali. Nu-i destul că s-au umplut de bani, a venit Suciu &co să le dea şi mai mulţi.

”Domnilor primari, ceea ce ne-am angajat noi, cei de la PSD, şi de la această masă că facem pentru dvs. rămâne bătut în cuie. Văd suficient de mulţi oameni cu părul alb, oameni care s-au pus în slujba comunităţii şi-au fost de la moaşă comunală, pentru că absolut tot ce se întâmplă într-o comunitate, dvs.sunteţi de vină sau responsabili, dar când e vorba de respect, toţi se fac că plouă. Ceea ce a vorbit cu dvs. şi preşedintele şi Olguţa Vasilescu vizavi de respectul care trebuie să se transpună în beneficiu la pensie, să ştiţi că rămâne în picioare şi v-o spune ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Acest cod administrativ va trece prin OUG sau prin asumare dacă este cazul la nivel guvernamental, dar vom da acest lucru noi, de la Guvern”, a promis Suciu, potrivit G4 media.

Miza pensiilor speciale este una pur electorală, iar PSD-iștii au urmărit motivarea primarilor  pentru a scoate scoruri bune în campaniile viitoare.

Acum Daniel Suciu strigă pe Facebook că vrea desfiinţarea pensiilor speciale. Acesta e PSD-ul şi minionii lui politruci.