POLITICĂ

Deputatul Robert Sighiartău: “Asigurarea transportului copiilor din clasele primare la școală și apoi acasă este o măsură foarte binevenită.” “

Asigurarea transportului copiilor din clasele primare la școală și apoi acasă este o măsură foarte binevenită, implementată, în premieră, de Emil Boc la Cluj-Napoca. La început a fost un proiect-pilot care a avut succes. Va fi extins de administrația PNL a municipiului Cluj-Napoca cu autobuze noi și spre alte școli din centrul orașului.

Măsura implementată de primarul PNL la Cluj-Napoca nu doar că le economisește timpul părinților și descongestionează traficul din centrul orașului. În primul rând arată grija față de copii. Clujul produce dezvoltare și modernizare. Dar toate acestea sunt subsumate grijii față de oameni, de calitatea vieții lor și, mai întâi de toate, față de copii, de siguranța și de educația lor. La Cluj-Napoca, 20 la sută din taxe și impozite se întorc în educație.

Asta face administrația PNL a municipiului Cluj-Napoca, condusă de Emil Boc. Îl felicit pe domnul Boc. Proiectele și măsurile lui îmi sunt sursă de inspirație și puternică motivare pentru inițiativele cu care voi veni în sprijinul copiiilor, viitorul României. Dacă se poate la Cluj-Napoca, se va putea în toată România. Grija față de copii va fi prioritatea mea.