POLITICĂ

Deputatul Robert Sighiartău: ,,Eu consider că PNL trebuie să fie principalul apărător al familiei și al valorilor ei atât în România cât și oriunde sunt stabilite familii de români. Aici e vorba de familie, punct ! “

Într-o postare pe facebook, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, se arată mulțumit de decizia luată azi de către Senatul României cu privire la votul privind organizarea unui referendum pe tema modificării Constituției în ceea ce privește redefinirea familiei:

,,Le multumesc colegilor liberali din Senat care au votat în favoarea celor care susțin acest referendum, normalitatea.

Eu consider că PNL trebuie să fie principalul apărător al familiei și al valorilor ei atât în România, cât și oriunde sunt stabilite familii de români. Aici e vorba de familie, punct ! E vorba despre familie și nu despre sintagma inventată de unii –,,familia tradițională” – ca să aibă mai apoi pretext să o atace pe motiv că e depășită.

PNL este susținătorul drepturilor omului și ale minorităților de orice fel. Pe de altă parte, nu cred că putem accepta inițiative și măsuri legislative și sociale care duc la destructurarea familiei, la pulverizarea ei și la o anomie morală și socială.”

sursa foto: facebook Robert Sighiartău