Deputatul Robert Sighiartău: Modernizarea drumului comunal DC2D Rebrișoara-Podirei a fost respins în comisia de buget de PSD-ALDE

Deputatul bistrițean, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a depus un amendament privind modernizarea drumului comunal DC2D Rebrișoara-Podirei, amenajare alee pietonală, realizare pod Strada Răstoacă și Strada Podirei și pasarelă pietonală peste Someșul Mare din comuna Rebrișoara:

„Nu toți cetățenii din Bistrița-Năsăud sunt pe lista de priorități a Guvernului PSD-ALDE. Dacă primarul localității nu e de aceeași culoare politică cu Liviu Dragnea, nu primește bani.

Proiectul privind „Modernizarea drumului comunal DC2D Rebrișoara-Podirei, amenajare alee pietonală, realizare pod Strada Răstoacă și Strada Podirei și pasarelă pietonală peste Someșul Mare, comuna Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud” a fost respins în comisia de buget de PSD-ALDE.

Coaliția de guvernare a primit ordin de la conducători să nu susțină nimic din ce propunem noi opoziția, indiferent că vorbim de proiecte bune pentru oameni sau inițiative de dezvoltare.

Este o lipsă de respect în primul rând, fiindcă reprezentăm milioane de cetățeni.

Nu este bugetul lui Liviu Dragnea stimați colegi, este bugetul României.”

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.