DIN TRANSILVANIA

Deputatul Robert Sighiartău: Modernizarea drumului comunal DC2D Rebrișoara-Podirei a fost respins în comisia de buget de PSD-ALDE

Deputatul bistrițean, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a depus un amendament privind modernizarea drumului comunal DC2D Rebrișoara-Podirei, amenajare alee pietonală, realizare pod Strada Răstoacă și Strada Podirei și pasarelă pietonală peste Someșul Mare din comuna Rebrișoara:

„Nu toți cetățenii din Bistrița-Năsăud sunt pe lista de priorități a Guvernului PSD-ALDE. Dacă primarul localității nu e de aceeași culoare politică cu Liviu Dragnea, nu primește bani.

Proiectul privind „Modernizarea drumului comunal DC2D Rebrișoara-Podirei, amenajare alee pietonală, realizare pod Strada Răstoacă și Strada Podirei și pasarelă pietonală peste Someșul Mare, comuna Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud” a fost respins în comisia de buget de PSD-ALDE.

Coaliția de guvernare a primit ordin de la conducători să nu susțină nimic din ce propunem noi opoziția, indiferent că vorbim de proiecte bune pentru oameni sau inițiative de dezvoltare.

Este o lipsă de respect în primul rând, fiindcă reprezentăm milioane de cetățeni.

Nu este bugetul lui Liviu Dragnea stimați colegi, este bugetul României.”