Deputatul Robert Sighiartău: „Municipiul Bistriţa arată din ce în ce mai anost, mai cenuşiu şi neatractiv pentru noile generaţii.”

Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook  denumită „Deputat de Bistrița-Năsăud”, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, Secretarul General al PNL spune:

„Municipiul Bistriţa arată din ce în ce mai anost, mai cenuşiu şi neatractiv pentru noile generaţii. Proiectul tandemului Ovidiu Creţu-Radu Moldovan pentru Bistriţa s-a dovedit a fi unul nefericit.

Încă din primele zile de la preluarea celui de-al treilea mandat al actualului primar, s-a putut observa lipsa de entuziasm a acestuia pentru a realiza ceea ce a propus bistriţenilor. Toate proiectele au fost lăsate în uitare, iar cei doi s-au concentrat pe distracţii şi festivaluri scumpe şi mai puţin pe problemele reale. Încăpăţânarea şi stăruinţa celor doi în proiectelul Wonderland şi în evenimente de imagine, au drept consecinţă ceea ce se vede foarte bine astăzi.

Străzile Bistriţei arată prost, foarte multe clădiri aflate în cele mai vizibile locuri sunt părăsite sau în diverse stadii de degradare, iar extinderea oraşului se face haotic. În lipsa unor proiecte inovative, Bistriţa sărăceşte, în timp ce altele prosperă şi sunt atractive pentru tinerii cu grad înalt de calificare în diverse domenii.

Nu trebuie să dăm exemplul Clujului. Oraşe ca Blaj, Alba-Iulia, au reuşit să se modernizeze, prin accesarea inteligentă a banilor europeni şi prin atragerea de bani privaţi, care produc dezvoltare locală și regională.”

Recommended For You

1 Comment

  1. Asta e cat se poate de adevarat…numai la noi vin chelnerii cu ultima comanda la 11/30. Plus ca nu au facut nimic vizibil si util pt tineri. Defapt nu au facut nimic din promisiunile electorale, in schimb prostii cu caru si investitii anapoda, aiurea si ” pe caiet”. Concluzia….uzura si incapacitate de concentrare si rezolvare a problemelor de dezvoltare. Solutie de rezolvare…. Anihilarea clasei politice ca nici unu nu a facut mai bun sau mai mult ca celalat si nici nu o sa faceti din cauza ca principala activitate este bagatu betelor in roate intre partidele majoritare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.