ACTUALITATE

Deputatul Robert Sighiartău, secretar general al PNL: Trei mari minciuni ale PSD

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, deputatul bistrițean, Robert Sigiartău, secretarul general al PNL spune:

“1. ”PSD se luptă cu nedreptăți și abuzuri”. Fals!
Campioni ai abuzurilor și nedreptăților, pesediștii defilează cu această lozincă doar ca să-și scape tovarășii cu probleme penale sau deja condamnați. Abuzuri și nedreptăți au fost și sunt, dar nu pesediștii sunt în măsură să le pună capăt. Când auziți pesediști care jură că acționează în numele dreptății, pregătiți-vă să-i vedeți cum fac abuzuri și nedreptăți și mai mari.

2. ” PSD este singurul partid care are grijă de oameni, e aproape de ei”. Fals! PSD i-a înșelat pe cei cărora a pretins că ”le dă”. Le-a dat cu o mână, le-a luat îndărăt cu două prin scumpiri, taxe și impozite sporite cu viclenie. Le-a dat pentru câteva luni măriri iluzorii de venituri dar le-a furat viitorul pentru că autostrăzile, spitalele și școlile promise nu le-au construit. Au avut o singură grijă pesediștii: să le fie bine lor și clientelei lor de incompetenți cu care au împânzit aparatul de stat. Când mai auziți pesediști care se laudă că au grijă de oameni, păziți-vă buzunarele pentru veți achita nota de plată a ”grijii” PSD.

3. ”PSD apără demnitatea românilor și a României ”. Fals! Guvernările lui Dragnea i-au umilit zi de zi pe românii din țară și i-au tratat cu dispreț pe cei plecați în Occident. Au arătat nepăsare pentru calitatea vieții oamenilor obișnuiți, confruntați cu calvarul din trafic, de la ghișee, din spitale, cu starea de nesiguranță crescândă din locurile publice, cu exemplele sfidătoare de incompetenți și semianalfabeți promovați în funcții înalte. Toate acestea și altele asemenea au făcut ca, în 2017, să plece din țară cel mai mare număr de români din ultimii opt ani. E o nerușinare să pretinzi că aperi demnitatea României când, în realitate, calci în picioare demnitatea propriilor cetățeni. Când mai auziți pesediști care pozează în mari patrioți și apărători ai demnității dumneavoastră, întrebați-vă la ce noi umilințe vă va supune guvernarea lor.”

sursa foto și text: Facebook Robert Sighiartău