POLITICĂ

Deputatul Robert Sighiartău, secretar general PNL: “Oamenii aceştia şi-au dat toate examenele, însă le-au picat pe toate.”

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, deputatul bistrițean Robert Sighiartău,atrage atenţia că politicile economice ale coaliției de la guvernământ au dus la creșterea cursului valutar. Secretarul general al liberalilor precizează că PSD încearcă să dea vina pe BNR şi pe alte instituţii pentru creşterea mare a ROBOR şi a euro în raportul cu leul.

“Recordurile negative ale cursului valutar indică prăbuşirea politicilor economice ale tandemului Dragnea-Vâlcov.

Oricât vor da vina pe BNR, pe opoziţie, pe români, pe străini, tot nu vor reuşi să ne păcălească pe toţi. PSD-ului i se epuizează stocul de minciuni şi întreaga gargară cu care a defilat în aceşti ani.

Rămâne o realitate în faţa tuturor şi anume că PSD guvernează din 2012 şi o face împotriva românilor. Au promis 8 spitale, pe urmă 3, dar nu avem niciunul, au promis mii de km de autostradă şi nu au făcut nimic. Facem multe ore pe Valea Oltului şi pe Valea Prahovei, unde Victor Ponta urmează să-şi dea doctoratul, iar Dragnea urmează să taie panglici imaginare. Creşterile de preţuri au scăpat de sub control, iar Dragnea pune tabele pe Facebook ca să ne arate că o ducem bine.

Oamenii aceştia şi-au dat toate examenele, însă le-au picat pe toate, iar acum ne fac de râs peste tot în lume, nu numai în țară.”, a menţionat Sighiartău pe pagina s de socializare

Într-un răspuns la un comentariu la postarea privind rezultatele economice prezentate, Liviu Dragnea, susține că “atât Produsul Intern Brut, cât și veniturile bugetare ar fi putut fi cu cel puțin 10% mai mari dacă toate instituțiile statului ar fi urmărit interesul României, si nu destabilizarea actualei coaliții”.