POLITICĂ

Deputatul Robert Sighiartău, Secretar General PNL: “PSD a pregătit un buget de campanie electorală.”

Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău condamnă modul în care guvernarea PSD-ALDE-UDMR a pregătit proiectul de buget pe anul 2019:

“Investitorii, antreprenorii şi toţi oamenii harnici din această ţară nu sunt pe agenda tandemului din Teleorman, Dragnea-Dăncilă.

Conducătorii partidului-stat au păcălit şi celelalte categorii sociale. Creşterile de preţuri ale produselor agro-alimentare şi creşterea mare a dobânzilor la bănci, în urma politicilor bugetar-fiscale foarte proaste, au anulat aşa-zisele creşteri de venituri.

PSD e dependent în acest moment de banii din buget, iar promisiunile şi încercările de cumpărare a primarilor şi parlamentarilor, în special, vor creşte. Astăzi nu mai au majoritate în Parlament şi toată guvernarea va fi sacrificată pentru a diminua din pierderile pe care le înregistrează politic PSD-ul.

Această hemoragie internă nu se va opri, indiferent de câte fonduri va utiliza Dragnea. Sfârşitul e aproape, dar daunele sunt mari. E nevoie de o guvernare onestă, care să pună interesul public deasupra interesulelor mărunte şi vom face asta, fiindcă aşa nu se mai poate.”

sursa: Facebook Robert Sighiartău