POLITICĂ

Deputatul Robert Sighiartău, Secretarul General al PNL: “În atenția ALDE și UDMR: la alegerile viitoare, foarte mulți votanți nu vor uita și ierta complicitățile cu clica lui Dragnea.”

Într-o postare pe contul său personal de Facebook, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, Secretarul General al PNL spune:

“În atenția ALDE și UDMR: la alegerile viitoare, foarte mulți votanți nu vor uita și ierta complicitățile cu clica lui Dragnea

Cifrele oficiale sunt tot mai alarmante. Banii din creșterea economică se duc în economiile altor state, pe importuri care cresc galopant. Deficitele se adancesc, împrumuturile externe devin tot mai mari și cu costuri tot mai piperate. Răstimp în care marile investiții sunt aproape de zero și calitatea vieții din România este cea mai scăzută din Uniunea Europeană.

Minciuna și manipularea nu mai pot acoperi realitatea. Asta trebuie să o știe și cei de la ALDE, care umblă cu șmecherii ca să fie la guvernare și ca să plătească mai puțin pentru complicitatea cu Dragnea și PSD la nenorocirea României. Asta trebuie să o știe și UDMR, care îi sprijină din Parlament și se face că nu vede cea mai proastă guvernare din istoria țării.

Complicitățile cu clica lui Dragnea la dezastrul spre care această guvernare împinge România nu vor fi nici uitate, nici iertate de foarte mulți dintre cetățenii României. Se va vedea la alegerile din 2019.”

sursa foto și text: Facebook Robert Sighiartău

VREMEA

Cluj-Napoca Cluj Romania
Predominant însorit
Predominant însorit
10°C
Vânt: 4 km/h E