POLITICĂ

Deputatul Robert Sighiartău, Secretarul General al PNL: “Marea înșelătorie PSD-ALDE – PSD vă dă! Da, PSD vă dă cu o mână și vă ia îndărăt cu zece.”

Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, Secretarul General al PNL spune:

“Marea înșelătorie PSD-ALDE

Guvernarea PSD-ALDE practică, chiar din primele ei zile, o mare înșelătorie la adresa românilor. Iată mecanismul înșelătoriei:
a) măriri iluzorii de salarii, tăiate apoi în parte prin măsuri viclene precum transferul contribuțiilor la angajat;
b) devierea creșterii economice de la investiții și dezvoltare la consumul bazat pe importuri care întreține iluzia de mai bine, dar alimentează inflația și exportă beneficiile creșterii economice reale;
c) aprinderea inflației care susține circuitul financiar înșelător (sunt bani, clamează PSD, dar sunt bani amăgitori luați prin inflație și dobânzi mărite, tot din buzunarele celor care primesc așa-zisele creșteri salariale);
d) tăierea masivă a banilor de la investiții și dezvoltare plus împrumuturi externe tot mai scumpe – apoi aruncarea banilor în acest perpetuum mobile al tragerii pe sfoară a românilor;
e) realimentarea inflației când ajung aproape de fundul sacului, așa cum sunt semnale că au de gând să o facă de la începutul lui 2019.

Au conceput totul pentru a vă spune: “PSD vă dă!’. Da, PSD vă dă cu o mână și vă ia îndărăt cu zece. “Vă dă” furându-vă pensiile generațiilor viitoare, autostrăzi, spitale. “Vă dă” furându-vă viitorul copiilor voștri.”