DIN TRANSILVANIA

Deputatul Robert Sighiartău, Secretarul General al PNL: “PSD a abandonat România cu totul.”

PSD nu mai are busolă de o bună bucată de vreme și a instalat un haos politico-administrativ fără precedent. Destructurarea politică din interior şi utilizarea funcţiilor publice, guvernamentale, pentru a susține și menţine formula actuală de conducere politică cu Liviu Dragnea preşedinte, afectează întreaga ţară.

România dă un test extrem de important în viitorul semestru în cadrul UE, iar comportamentul liderilor PSD este incalificabil, fiindcă pentru ei agenda publică nu mai există şi compromit interesul țării în această perioadă în care ne revin responsabilități mari în relația cu partenerii europeni.

Numirile în guvern nu mai ţin cont de nimic, ele servesc doar unui interes personal, iar toată şarada PSD-istă arată un dispreţ profund faţă de români. Mai sunt 50 de zile până la preluarea conducerii Uniunii Europene de către ţara noastră, însă remanierile lui Dragnea au anulat orice posibilitate de a mai avea cât de cât o reprezentare decentă în faţa partenerilor europeni.

Este scandalos și regretabil fapul că imaginea şi prestigiul României sunt compromise cu bună ştiinţă. Trebuie să oprim de urgenţă acest grup de interese care sfâşie și afundă ţara fără a se gândi la consecinţe. România merită o guvernare nouă, onestă și profesionistă, iar acest coșmar trebuie să se încheie cât mai curând.