ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, OPINII

Dezbinarea nu-și are locul în discursurile publice, domnule Radu Moldovan.

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău a avut o reacție foarte acidă față de discursul președintelui Radu Moldovan, adresat ieri, în fața cetățenilor de pe Valea Bârgăului. președintele PSD, Radu Moldovan, și-a reluat discursul pe care îl recită de ceva timp, legat de demnitatea românilor și de dezbinarea românilor pe care o atribuie președintelui României, cu prisosință

,,Fiecare ieșire publică a președintelui PSD BN, Radu Moldovan, este condimentată cu mesaje demagogice, care generează ură și dezbinare. Reprezentantul PSD, Radu Moldovan, nu ratează nicio ocazie și încearcă mereu să-și manipuleze publicul prin cele mai josnice metode.

Discursurile sale arată cum nu trebuie să te adresezi unor oameni pe care pretinzi că-i respecți sau că-i reprezinți. Acești oameni, domnule Moldovan, sunt încărcați cu probleme reale, generate de o catastrofală guvernare PSD, îndreptată împotriva interesului național.

Cum să stârnești ura față de români la Centenarul Unirii? Precum vechii comuniști, PSD cultivă resentimentul. Deși se dau creștini, sclavii lui Dragnea mustesc de ură față de aproapele.

Vă dau o veste bună: cetățenii români sunt demni, domnule Moldovan. Președintele, de asemenea, e un lider respectat în lumea civilizată.

Un mare patriot și un om care a fost hăituit de colegii dumneavoastră de partid și care astăzi este prețuit de toată lumea, ne-a spus așa: ,,Patriotismul este o dragoste discretă pentru ţară, o disponibilitate de a-ţi da oricând viaţa pentru ea şi de a nu mărturisi acest sentiment”.

Visul românesc se va împlini cu oameni cinstiți, nu prin instigatori și milițieni”, au fost precizările deputatului bistrițean.