DIN TRANSILVANIA

Diana Morar, consilier municipal PNL: ” Unitatea începe în primul rând din cadrul PNL.”

Consilierul municipal Diana Morar, președintele OFL Bistrița-Năsăud, a postat pe contul său personal de Facebook, un mesaj cu privire la competiția internă pentru desemnarea candidatului la primăria Bistrița din cadrul PNL:

“Unitate în PNL!

În 2020 este nevoie de unitate pentru ca dreapta să câștige alegerile locale la Primăria Bistrița.

Este nevoie de unitate, coeziune, maturitate, lipsa orgoliilor, forță și un plan comun de acțiune pentru ca dreapta unită să redea Bistrița, bistrițenilor ei.

Unitatea începe în primul rând din cadrul PNL, cea mai importantă forță de dreapta, capabilă să valorifice șansa de a schimba culoarea roșie de pe fața Bistriței.

Mă onorează faptul că destoinicii mei colegi Cosmin Moldovan și Dorin Dobra, membrii PNL și candidați în competiția internă de desemnare a candidatului la funcția de primar al municipiului Bistrița simt liberal și au îmbrățișat propunerea mea de a forma o echipă și a ne susține reciproc în această competiție, urmând ca cel mai bun dintre noi să câștige, iar ceilalți să îl susțină în marea bătălie pentru municipiu din 2020.

Lansăm invitația de a se alătura echipei spre unitate atât celorlalți colegi înscriși în cursa internă din PNL, precum și celorlalți competitori ai forțelor electorale de dreapta din municipiul Bistrița. Este singura șansă reală pentru a câștiga!”

 

sursa foto și text: Facebook Diana Morar