DIN TRANSILVANIA

Diana Morar, consilier municipal PNL: “Viceprimarul Cristian Nicolae demonstrează că e paralel cu administrația”

Prezentă astăzi într-o conferință de presă organizată de consilierii municipali ai Partidului Național Liberal, avocatul Diana Morar, a vorbit despre situația străzilor din municipiu, stadionul “Jean Pădureanu” și lipsa bazelor sportive din oraș.

“Vreau să mă refer la infrastructura stradală. Vedem cu toții în ce hal arată străzile din municipiu și nici nu are rost să insist pe faptul că de zece ani nu s-a făcut nimic de calitate la acest capitol. Tovarășii din PSD au copt o minciună gogonată și susțin că în acest an vor moderniza 47 de străzi din bordură-n bordură. Evident că nu poate face Niculae ce nu a făcut Crețu în zece ani și de aceea am avut curiozitatea să mă uit pe investițiile bugetului local din 2019. Cu aproximativ 8 milioane de lei și cu personal necalificat cum e cazul unor muncitori de la Direcția de Servicii Publice.Ar trebui să mergeți la Cluj, la Mureș, la Oradea și să vedeți acolo străzi reabilitate. Și să aflați cam cât ar costa reabilitarea la standarde europene a celor 47 de străzi. Asta ar trebui să o faceți cât mai repede, înainte să vă apucați de lucru și să cheltuiți opt milioane de lei pentru câțiva centimetri de asfalt pe străzile care se vor fisura într-un an” a spus Diana Morar legat de situatia străzilor din oraș.

În legătură cu bazele sportive din oraș ea a adăugat: “Toată lumea știe că în 10 ani nu s-a realizat nicio bază sportivă în Bistrița. Nici măcar una. Și ca dovadă, putem observa că sportul de masă a fost ignorat total. Terenurile de sport ale școlilor sunt administrate de privați și copiii noștri se joacă pe unde-apucă în timp ce firmele private și-au făcut terenuri sintetice și câștigă bani administrând domeniul public.”

Despre situația stadionului “Jean Pădureanu”, consilierul municipal spune: Președintele PSD Bistrița, Cristian Niculae a uitat să spună de unde va scoate bani pentru această achiziție de care primarul Crețu s-a ferit atâta vreme, afirmând la un moment dat că a fost ascultat de către DNA și de aceea nu a făcut niciun demers pentru cumpărarea stadionului. În goana după popularitate, Niculae a omis să spună de unde va lua bani pentru cumpărarea stadionului “Jean Pădureanu” și acest lucru demonstrează că e paralel cu administrația.”