ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA, ECONOMIC

Directorul ADR Nord-Vest, Marcel Bolos: Bistrița are 32 de contracte semnate cu o valoare de 85 milioane euro

Conducerea ADR Nord-Vest a participat la o întâlnire de lucru organizată de Primaria Municipiului Bistrița (PMB) unde s-a discutat stadiul implementării proiectelor din cadrul exercițiului financiar 2014-2020 și s-a creionat portofoliul de proiecte pentru perioada de programare 2021-2027.
Nu este disponibilă nicio descriere.
Directorul ADR Nord-Vest, Marcel Bolos: Punem în continuare umărul la treabă în ceea ce înseamnă gestionarea de fonduri europene!
Evaluăm stadiul implementării proiectelor aferente perioadei de programare 2014-2020 și ne asigurăm că banii europeni sunt investiți corespunzător! În același timp, nu stăm degeaba și pregătim din timp portofoliul de proiecte pentru exercițiul financiar 2021-2027. În calitate de ministru al fondurilor europene, în mandatul meu, mi-am asumat începerea negocierii informale și transmiterii programelor operaționale din timp la Comisia Europeană! A fost pentru prima dată de la aderearea la UE, când România a început acest dialog cu structurile UE înainte de a începe oficial perioada de programare.
Astăzi la Bistrița am participat în calitate de Director General al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR NV) la o întâlnire de lucru organizată de Primaria Municipiului Bistrița unde s-a discutat stadiul implementării proiectelor din cadrul exercițiului financiar 2014-2020 și s-a creionat portofoliul de proiecte pentru perioada de programare 2021-2027.
Primaria Municipiului Bistrița are în implementare în actuala perioadă de programare 32 de contracte semnate, valoarea acestora este de aproximativ 85 milioane de euro.