LIFESTYLE

Doi tineri în scaun cu rotile, studenți la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca

Doi tineri cu dizabilități, demonstrează că orice este posibil dacă lupți pentru visul tău. Deși sunt în scaun cu rotile, cei doi tineri studiază la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și locuiesc în căminul instituției. Potrivit https://www.mediafax.ro, unul dintre ei este ajutat de mama sa să ajungă la cursuri, iar celălalt merge cu mașina personală.

Vasile Bodan este student în anul I la Facultatea de Inginerie Electrică. Conducerea Universității Tehnice i-a oferit o cameră de cămin unde este cazat împreună cu mama sa care îl duce și îl aduce de la cursuri. ,,Am ajuns la Universitatea Tehnică deoarece vreau să-mi continui studiile, să fiu cineva în viață. M-am obișnuit la cursuri, colegii sunt ok. Fac tot posibilul să învăț bine, de asta am venit, asta am ales” a declarat tânărul student pentru sursa citată.

Celălalt tânăr, Andrei Doroscan, este masterand în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare, specializarea Informatică Aplicată. Originar din Bacău a urmat facultatea în acest oraș, apoi s-a îndreptat pentru masterat la Cluj-Napoca. Și el locuiește în cămin, într-o cameră de la parter. ,,După ce termin Masteratul aș vrea să rămân în Cluj” spune tânărul care demonstrează, la fel ca și colegul său de facultate că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Sursă foto: Mediafax