Doliu în familia Eurosport România. Comentatorul de snooker Marius Ancuța a încetat din viață

de Mihai Sărmășan

Îndrăgitul comentator sportiv de snooker al postului de televiziune Eurosport România, Marius Ancuța, a încetat din viață.

De profesie doctor stomatolog, Marius Ancuța a fost cel care încă de la începuturile emisiei în limba română a postului Eurosport a încântat publicul românesc amator de snooker, prin vocea sa inconfundabilă, punând pasiune în tot ceea ce a transmis.

Colegii săi de la Eurosport, au transmis următorul mesaj pe pagina oficială de facebook:

,,Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.

Marius ‘Mario’ Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață.

Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreună și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerată, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter!”

Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România

,,Discovery și Eurosport România își exprimă profundul regret pentru pierderea celui care ne-a făcut să îndrăgim un sport așa cum nu vom mai putea vreodată. Îți mulțumim, ție „Mare Amator” pentru tot! Suntem alături de familie și de cei dragi în aceste momente grele.”

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.