Domnule viceprimar, vedeţi să nu vă cadă în cap acoperişul Colegiului Naţional Liviu Rebreanu

De mai bine de zece ani, conducerea Primăriei Bistriţa nu a fost în stare să reabiliteze corpul principal al clădirii Colegiului Naţional Liviu Rebreanu Bistriţa. Conducerea Primăriei Bistriţa a livrat mereu poveşti faţă de problema liceului însă concluzia este una singură. Avem de-a face cu nişte incompetenţi care mereu dau vina pe cineva. În 2009 erau în Guvern cu ministru de la PSD şi cu secretar de stat din Bistriţa, iar din 2012, PSD  guvernează la nivel local, judeţean şi la nivelul întregii ţări, dar ei n-au nicio vină. Probabil părinţii copiilor sunt de vină sau chiar elevii.

Vizita tovarăşei Ecaterina Andronescu i-a stimulat (din nou ) viceprimarului Cristian Niculae, apetitul pentru acţiuni de imagini şi ne-a transmis (din nou) că el se luptă ca un leu pentru educaţie. Sigur că nu lipseşte limbajul de lemn şi nici populismul cu care ne-a obişnuit.

„Am cerut să se găsească soluții, pentru reabilitarea și modernizarea Colegiului Naţional Liviu Rebreanu și am toată convingerea că acest lucru se va realiza!

În general, tot ceea ce ține de educație este prioritar pentru mine(…)Însă, reabilitarea acestui liceu devine o ambiție.

Un țel despre care nu am vorbit, dar în atingerea căruia am continuat să căutăm variante de rezolvare.

Prezentă la întâlnirea cu cadrele didactice ale acestui liceu de renume, doamna ministru Ecaterina Andronescu a subliniat și ea că o să găsim soluțiile juridice pentru ca acest lucru să fie posibil, fiind un liceu de top”, a precizat Niculae.

Nu avem instrumente omologate de măsurat incompetenţa, dar la Primăria Bistriţa avem personalităţi care ocupă poziţii fruntaşe în orice top naţional. Să ai peste cinci milioane de euro în cont în fiecare an şi tu să cauţi mereu „soluţii”, arată capacitatea acestor oameni sau mai bine zis incapacitatea lor de a administra un oraş. Cine să vină cu soluţii, domnule viceprimar? Pe Dragnea îl aşteptaţi?

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.