DIN TRANSILVANIA

Donezi sânge, poți câștiga o bicicletă

În vederea promovării donării de sânge, toți cei care vor dona sânge în perioada 10 august-30 octombrie 2020, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Bistrița au șansa să câștige o bicicletă în cadrul unei tombole organizate de această instituție în colaborare cu firma TUB INTEGRAL SRL.

,,Firma TUB INTEGRAL SRL in colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bistrita Premiaza 10 donatori de sange cu cate o bicicleta (10 biciclete)
Cei ce doneaza sange in perioada 10 august – 30 octombrie 2020 vor participa la o TOMBOLA care se va organiza in 31 octombrie 2020 ora 12!
Va dorim succes si va asteptam in numar cat mai mare la donare!❤️” este mesajul Centrului de Transfuzie Sanguină Bistrița-Năsăud. 

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „DONEZI ȘI Campanie pentru promovarea donării de sangeîn sange în Bistrița PEDALEZI S TUB INTEGRAL SRL în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița premiază 10 donatori de sânge cu câte bicicletă! Perioada campaniei: august 30 octombrie 2020 Datatombolei: octombrie, 12:00 sediul Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița”