Două foste lidere mondiale din circuitul WTA s-au căsătorit

de Mihai Sărmășan

 

Karolina Pliskova, numărul 9 mondial în acest moment şi una dintre rivalele tradiţionale ale Simonei Halep,  s-a măritat.

Nimic nu a răsuflat în presa din Cehia înaintea acestei nunți, secretul ținut de Karolina și de familia ei fiind deplin. Soțul fostului lider mondial WTA este Michal Hrdlicka, fost prezentator TV în Cehia. Cei doi erau logodiți de exact un an, iar în ultima perioadă el a urmat-o pretutindeni pe la turnee.

În vârstă de 26 de ani, Karolina Pliskova va pleca acum în luna de miere, după care va reveni în circuit, la Montreal, turneu care începe pe 6 august.

A doua nuntă din această perioadă a fost cea a Martiei Hingis. Elvețianca, fost număr 1 mondial timp de 209 săptămâni, și una dintre cele mai tinere câștigătoare de Grand Slam din istorie, și-a unit destinele cu Harald Leemann, medic al echipei de Fed Cup a Elveției. Martina Hingis şi Harald Leemann formează un cuplu din 2016, când s-au cunoscut la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Nunta a avut loc în staţiunea Bad Ragaz, în prezenţa a 140 de invitaţi. Hingis, fost număr 1 mondial, s-a retras din activitate în 2017, după ce a câştigat 43 de titluri WTA la simplu şi 64 la dublu.

 

 

Recommended For You

About the Author: Sarmasan Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.