ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, POLITICĂ

Dragnea le închide gura vociferatorilor din partid prin organizarea unui Congres extraordinar

Liviu Dragnea va propune CeX al PSD organizarea unui Congres Extraordinar în luna martie. Dragnea a precizat că toți cei care au alte păreri și care se abat de la linia partidului au ocazia să-și exprime la Congres propunerile.

Astfel președintele PSD dă o lovitură tuturor vociferatorilor din partid și instaurează o și mai mare autoritate în partid. Se pare că decizia a fost luată după întâlnirea cu baronii din teritoriu, care i-ar fi girat propunerea.

,,Cred că e important. Asistăm de o bună bucată de timp la o dezbatere pe multe componente și PSD-ul trebuie să aibă o poziție foarte bine definită. Se vorbește de justiție, de salarii, de investiții. Vrem să relansăm programul de guvernare. Vrem să oprim influența grupurilor nedemocratice, să ne implicăm în democratizarea instituțiilor românești. Cel mai important este programul de dezvoltare a României”, a explicat Dragnea. Întrebat dacă va fi un vot pentru reconfirmarea sa de președinte al PSD, Dragnea a răspuns: ,,Categoric da, dar și alte puncte pot fi discutate”. Acesta a mai adăugat că activitatea unor secretari de stat va înceta în urma analizei de astăzi.