ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, POLITICĂ, OPINII

Duminică,19 noiembrie – se anunță noi proteste de stradă

Organizațiile civice Facebook 600000 pentru Rezistență, Insistăm, Declic, Corupția ucide și Umbrela Anticorupție Cluj organizează, sub sloganul: ,,Un pas mic pentru Dragnea, un salt uriaș pentru România”,  un protest în toată țara, nemulțumite fiind de Legile Justiției pe care PSD încearcă să le promoveze și de faptul că Președintele Camerei Deputațiilor, președintele PSD, Liviu Dragnea, refuză să demisioneze, deși este acuzat de DNA într-un nou dosar, de data aceasta de fraudare a unor fonduri europene, acte confirmate și de OLAF în dosarul Tel Drum.
,,Liviu Dragnea se află LA UN PAS de a pierde puterea și de a-și pierde libertatea. Odată cu el toată caracatița coruptă de politicieni care au parazitat România în ultimii zeci de ani.
Noi, cei ce nu ne dorim să fim o nație de hoți suntem LA UN PAS de a ne lua țara înapoi. Sau de a o pierde, de a deraia de la direcția europeană!
Ne aflăm într-un MOMENT CRUCIAL pentru direcția în care va merge România în următorii ani.
Din acest motiv este vital să acționăm ACUM! În săptămânile care urmează se va decide totul. Dragnea a declarat, cu subiect și predicat, RĂZBOI instituțiilor europene care îl acuză că a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului și celoralete instituții din justiție care îi cercetează faptele. ,,VA FI RĂZBOI”, cu toți cei ce își doresc o clasă politică purificată de corupție, război cu cei ce îl contestă, dar și cu cei ce i-au ales. Cu noi toți!
Ne întâlnim duminică la ora 18.00 pm, ora României, în piețele publice din localitățile noastre, fie din țară, fie din diasporă. Spunem NU asaltului asupra justiției! Apărăm independența justiției și ne opunem proiectelor de modificare a legilor justiției discutate în acest moment în Parlament.”