DIN TRANSILVANIA

Primarul orașului Beclean e bucuros că “se lucrează” la centura orașului

Orașul Beclean e unul dintre cele mai aglomerate orașe din România deși vorbim de un oraș de aproximativ 9000 de locuitori. Minute bune se stă zilnic în zona centrului orașului din cauza aglomerație, DN 17 fiind singura arteră de traversare a orașului. Deși problema e vizibilă de mai bine de zece ani, lucrurile nu s-au mișcat deloc. Primarul PSD a fost indiferent ani buni el fiind ales încă din anul 2000 să conducă orașul. În ultimul timp nemulțumirile sunt tot mai vizibile, situația din oraș fiind inacceptabilă pentru orice șofer.

“Sunt bucuros să subliniez că în această perioadă se lucrează şi pentru centura Becleanului. Chiar zilele acestea am reuşit să facem studiile geotehnice pentru varianta de ocolire a oraşului Beclean, conform contractului în derulare de către firma SC Cape Geotehnica SRL.
Urgentăm finalizarea tuturor procedurilor de cadastrare a culoarului variantei ocolitoare şi finalizarea studiului de fezabilitate, documente ce vor fi depuse la Ministerul Transporturilor în luna august, în vederea finanţării lucrărilor la varianta ocolitoare a Becleanului, prin POIM (Programul Operaţional Infrastructura Mare)”, scrie primarul pe facebook.

Cam tarziu domnule primar. Asta trebuia să ne spuneți în urmă cu 20 de ani, când l-ati așteptat pe Adrian Năstase ca pe Mesia și ați obligat profesorii și elevii să-l aștepte ore în șir pe un ger teribil. E jenantă toată agitația  pe care o faceți în ultimul timp. Mai bine lăsați pe altul. Ce-i prea mult nu e sănătos.