Echipa României de FED CUP a susținut prima conferință de presă înaintea partidei cu Elveția. FOTO și VIDEO

de Mihai Sărmășan

Jucătoarea Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că, din punctul său de vedere, actualele jucătoare de tenis fac partea din cea mai bună generaţia a României în acest sport. Întrebată de jurnalişti dacă aceasta este generaţia de aur, Simona Halep a răspuns afirmativ. ,,Da, eu cred că este cea mai bună generaţie. (…) Mereu cred că am avut fete în tenis. (…) Sper să fie şi mai multe jucătoare, junioarele să muncească mult şi să aibă încredere că se poate orice şi să avem mereu aşa echipă puternică la Fed Cup şi România să aibă aşa multe jucătoare bune”, a declarat Simona Halep, în conferinţa de presă susţinută alături de colegele sale Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi de căpitanul nejucător Florin Segărceanu.

Ea a mai spus că se simte bine pe zgură, că are încredere în ceea ce priveşte turneele următoare, dar că primul gând e la partida cu Elveţia din Fed Cup. ,,Mă simt bine mereu pe zgură şi am destul de multă încredere pentru turneele următoare, dar mă gândesc în primul rând la Fed Cup acum şi sper să câştig fiecare meci pe care îl joc aici. Este o suprafaţă bună pentru mine şi vom vedea ce va ieşi”, a spus Simona Halep.

La rândul său, Sorana Cîrstea a spus că România poate să aibă chiar două echipe de Fed Cup şi că, probabil, este singura ţară cu aşa de multe jucătoare valoroase. ,,Avem foarte multe jucătoare care pot face parte din echipă, puteam să venim cu două echipe de Fed Cup. Suntem patru jucătoare în primele 40, cred că suntem singura naţiune cu aşa potenţial pe hârtie”, a afirmat Sorana Cîrstea.

Irina-Camelia Begu a declarat : ,,Data trecută a fost diferit, am fost numărul 1 în echipă şi am jucat două meciuri. De data aceasta sunt numărul 3 în echipă şi domnul Segărceanu va decide cine va intra, însă dacă va fi să fiu, îmi voi face treaba ca de fiecare dată şi voi încerca să-mi câştig meciurile”, în timp ce Mihaela Buzărnescu a spus jurnaliștilor prezenți: ,,Îmi pare rău că nu am putut juca data trecută şi îmi doresc să pot juca şi în următoarele întâlniri. Pentru mine, sper să fie o continuitate a anului trecut, iar faptul că nu m-am mai accidentat şi am fost sănătoasă mi-a dat încredere şi m-a ajutat să joc bine. Bineînţeles că sunt meciuri mult mai grele la acest nivel şi sper să pot face faţă şi să rămân cât mai mutl la acest nivel”.

 

Partida dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar publicația noastră vă va ține la curent cu toate noutățile despre această partidă, în zilele desfășurării meciurilor transmițând materiale de la fața locului.

 

Conferința de presă a echipei României

Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Camelia Begu și Mihaela Buzarnescu, împreună cu căpitanul-nejucător Florin Segărceanu, se declară pregătite pentru marea întâlnire din week-end, cu Elveția, de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.#FedCupRO #HaiRomania #TenisRomania

Publicată de Romania Fed Cup Team pe Miercuri, 18 Aprilie 2018

sursa foto și video: facebook România Fed Cup Team

 

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.