DIN TRANSILVANIA

Emil Boc: “Eu mă duc pe jos la locul de muncă”

Eu mă duc în fiecare zi pe jos spre Primărie, fac 20 de minute. Când pot mă duc și cu transportul în comun, mai vorbesc cu oamenii. Seara când mă duc spre casă încerc să mă duc tot cu transportul în comun”, a spus edilul.

Emil Boc a prezentat ideile unui specialist din Marea Britanie referitor la blocajele majore în trafic și unde s-au depistat schimbări de mentalitate.

Mi-a spus un specialist că cei care circilă cu mașina nu se raportează la ceilalți oameni. Nu mai există comunicare. Nu este benefic nici pentru starea de sănătate să circuli numai cu mașina și să nu faci mișcare, pentru că poate conduce la depresii. Primul sfat pe care îl dădea specialistul să vă faceți un traseu de 30 de minute de mișcare. Îmbunătățește starea ta de sănătate. Mai spune că în Marea Britanie o treime din populația până la 25 de ani nu și-a luat permisul, iar mai puțin de jumătate dintre cei de până la 20 de ani și-au luat permisul. Oamenii au înțeles că folosesc mașina maxim 10% din timp pe zi și că nu merită să mai aibă mașină”, a mai spus Emil Boc.

VREMEA

Roubaix Nord-Pas-De-Calais France
Parţial noros
Parţial noros
5°C
Vânt: 22 km/h N