DIN TRANSILVANIA

Emil Boc în prima şedinţă cu angajaţii Primăriei Cluj-Napoca: Vreau calitate pentru cetăţeni

Primarul Emil Boc a precizat într-o emisiune la un post de radio că aşteaptă calitate de la angajaţii instituţiei pe care o conduce. Adică cetăţenii să primească răspunsuri la timp, prompt, iar serviciile privind spaţiile publice, de sănătate şi celelalte să fie acordate la cel mai înalt nivel, inclusiv serviciile pentru persoanele aflate în dificultate.

Primarul Emil Boc, a spus că şi strategia de dezvoltare va fi actualizată pentru a adăuga lucrurile care apar. Primăria trebuie să se adapteze rapid la dinamica socială. Primăria Cluj-Napoca va relua analiza împreună cu Universitatea Babeş-Bolyai şi cu alţi experţi, pentru a actualiza în acest an strategia de dezvoltare.

Primarul Clujului a mai menţionat că se lucrează intens la marile proiecte, tren metropolitan, metrou, dar şi la măsuri pentru ca cetăţenii să fie stimulaţi să utilizeze transportul în comun, să meargă mult pe jos. Astăzi transportul public, mersul pe jos, bicicleta sunt mai mult utilizate de noua generaţie şi asta contează foarte mult pentru decongestionarea traficului. Calitatea vieţii va creşte prin aceste măsuri şi prin cultivarea unei mentalităţi moderne.