DIN TRANSILVANIA

Emil Boc: Nimeni nu trebuie să doarmă sub cerul liber! Nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat!

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vizitat  Centrul pentru persoanele fără adăpost, pentru a se asigura că există locuri disponibile în această perioadă rece.
Emil Boc: Am vizitat azi Centrul Social de Urgență aflat în subordinea Primăriei. M-am asigurat că sunt suficiente locuri libere, ca nimeni, mai ales în aceste zile geroase, să nu doarmă sub cerul liber. Persoanele fără adăpost au asigurate condiții decente de locuire, igienă și hrană.
Mulțumesc colegilor mei din Primărie, precum și asociațiilor și fundațiilor partenere pentru implicare și pentru sprijinul acordat. De asemenea, orice implicare a mediului privat este extrem de binevenita.
Nu uitați, dacă puteți sa faceți UN BINE, nu ezitați sa îl faceți! Ceea ce pentru unii înseamnă foarte puțin, pentru alții înseamnă foarte mult!! Numai prin solidaritate putem reuși și să fim o Comunitate puternică!
Dacă aveți informații despre oameni fără adăpost, vă rugăm să sunați la Poliția locală ( 0264/955) sau la Telefonul Primarului ( 0264/984) în vederea invitării acestora la Centrele sociale ale primăriei. Vă mulțumesc
Locuri în centre: 114, din care ocupate 72, iar 42 locuri libere.
La Centrul Social de Urgență capacitatea este de 50 locuri din care 24 ocupate și 26 libere.
La Centrul de Găzduire Temporară, str. Oașului nr. 298: capacitate de 64 locuri din care 48 ocupate și 16 locuri libere.