LIFESTYLE

Emil Boc: Startup Europe Summit. Tehnologie, roboți și… țuică de prune😀. Video

Peste 1000 de persoane au participat în aceste zile la evenimentul Comisiei Europene, Startup Europe Summit, care s-a desfășurat pentru prima dată în România la Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului, mai multe companii locale, naționale și internaționale de renume au prezentat variate tehnologii, care utilizează Inteligență Artificială, Realitate Virtuală, Internetul Lucrurilor, Big Data și multe alte concepte inovative.

Printre acestea, și-a făcut loc o prezentare interesantă – demonstrația Co-Robotului programat să servească…țuică.
—-
Startup Europe Summit este organizat de Comisia Europeană în parteneriat cu MCSI și Primăria Cluj-Napoca, în contextul președinției României la Consiliul U.E.

Tehnologie, roboți și… țuică de prune

Tehnologie, roboți și… țuică de prune 😀Peste 1000 de persoane au participat în aceste zile la evenimentul Comisiei Europene, Startup Europe Summit, care s-a desfășurat pentru prima dată în România la Cluj-Napoca.În cadrul evenimentului, mai multe companii locale, naționale și internaționale de renume au prezentat variate tehnologii, care utilizează Inteligență Artificială, Realitate Virtuală, Internetul Lucrurilor, Big Data și multe alte concepte inovative. Printre acestea, și-a făcut loc o prezentare interesantă – demonstrația Co-Robotului programat să servească…țuică.—-Startup Europe Summit este organizat de Comisia Europeană în parteneriat cu MCSI și Primăria Cluj-Napoca, în contextul președinției României la Consiliul U.E.

Publicată de Emil Boc pe Vineri, 22 martie 2019