POLITICĂ

Emil Radu Moldovan: Guvernul PNL nu suportă specialiștii

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a reacţionat faţă de decizia ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru. Acesta din urmă -a demis pe medicul Adrian Streinu-Cercel de la conducerea comisiei științifice anti-COVID-19 din Ministerul Sănătății. Pretextul ar fi de fapt o diversiune în opinia preşedintelui CJ BN.

Radu Moldovan menţionează că aceeaşi decizie îl viza şi pe Raed Arafat în urmă cu câteva luni, însă pandemia ar fi stricat jocurile liberalilor

“Guvernul PNL nu suportă specialiștii, ca dovadă, azi l-au mazilit pe dr. Adrian Streinu-Cercel. Acesta a fost demis de la conducerea comisiei științifice anti-COVID-19 din Ministerul Sănătății, prin ordinul lui Ludovic Orban, de un politruc ajuns ministru al Sănătății, Nelu Tătaru.

Este același scenariu pe care l-au încercat și în cazul lui Raed Arafat, prin presiunile lui Marcel Vela, însă pandemia le-a dat planurile peste cap, în cazul său.

De 38 de zile de la declanșarea stării de urgență, românii tot așteaptă măsuri pentru a pune economia pe roate, nu pe butuci, dar Guvernul PNL face ce știe mai bine, distruge oameni!
Așadar, în loc să-și asume greșelile și să facă ceva util pentru români, găsește un specialist pe care să-l înjosească și să-l sacrifice.

Pretextul demiterii, acela că dr. Streinu-Cercel ar fi vrut ca persoanele de peste 65 de ani să fie trimise în carantină în hoteluri este doar o DIVERSIUNE!
Streinu Cercel s-a referit DOAR la vârstnicii care NU AU DOMICILIU!

Dar ei nu își asumă NIMIC și continuă jocul politic, jocul schizoid cu viața oamenilor! Și nu este prima data, am simțit asta pe pielea noastră, aici, în județ.

Dragi guvernanți,
După 5 săptămâni de stare de urgență, vă cerem aceleași lucruri, măsuri concrete pentru gestionarea crizei!
Unde sunt măsurile economice, când zeci de mii de afaceri sunt închise și avem peste 1 milion de șomeri?
Dacă Adrian Streinu-Cercel știa că prin demisia lui îi salvează pe acești oameni, sigur ar fi făcut-o.
Însă, demiterea sa este doar un moft de-al vostru, un mare GHINION pentru români!”, a mai precizat preşedintele CJ BN.