Emmanuel Macron: Am ajuns la București pentru a construi cu Klaus Iohannis o Europă care protejează.

Președintele Macron și prima-doamnă a Franței, Brigitte Macron, au fost primiți la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis. După ceremonia oficială de primire de pe platoul de la Palatul Cotroceni, la care s-au intonat imnurile de stat, iar garda prezidențială a prezentat onorul, cei doi șefi de stat și cele două prime-doamne au intrat în Palatul Cotroceni pentru fotografiile oficiale, urmate de convorbirile tete-a-tete.

Pe contul de Twitter al președintelui francez a fost publicată o fotografie de la sosirea în România, însoțită de mesajul: „Am ajuns la București pentru a construi cu Klaus Iohannis o Europă care protejează”.

 

Din delegația președintelui Iohannis fac parte consilieri prezidențiali Ion Oprișor, Bogdan Aurescu, Leonard Orban, Andrei Muraru, Cosmin Marinescu, Sergiu Nistor, ambasadorul României în Franța Luca Niculescu, secretarul de stat în MAE George Ciamba și purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.foto copertă Sorin Lupșa Agerpres

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.