LIFESTYLE

Expoziția foto “Nostalgii” – Maria Onofrei Burisuc

de Mihai Sărmășan

Colega și colaboratoarea noastră, Maria Onofrei Burisuc, organizează prima ei expoziție foto în care îsi va expune cele mai bune 15 fotografii ale sale realizate de-alungul timpului. Expoziția este dedicată unui caz umanitar, iar fondurile adunate în urma vanzării acestor tablouri vor fi donate integral lui Darius Mihalcia, un copil de aproape 5 ani, care suferă de tetrapareză spastică.

“Viața fiecăruia dintre noi e un parcurs cu suișuri și coborâșuri, cu momente de răscruce, peste care nu am putea trece dacă nu am avea parte de sprijinul celor apropiați. Oamenii au fost creați de Dumnezeu pentru a fi solidari, pentru a fi alături unii de alții și pentru a oferii speranță, bucurie și mângâiere. O toamnă nostalgică, gândim cu sufletul și suntem uniți pentru Darius, uniți pentru ai reda zâmbetul și sănătatea.

Darius Mihalcia are 4 anișori și 9 luni. S-a născut în ziua de 24 ianuarie a anului 2015. Încă de la naștere duce povara unei boli grave, care poate îngenunchia chiar și un adult: tetrapareză spastică. Tratamentul și terapia de care Darius are nevoie sunt extrem de costositoare. Darius are nevoie de sprijinul nostru, al fiecăruia.

Joi, 24 Octombrie, vă așteptăm să vă bucurați de frumos la Expoziția Foto “Nostalgii”, semnată Maria Onofrei Burisuc și dedicată lui Darius. Vă invităm pe toți cei care doriți să fiți alături de Darius și familia lui, pe toți cei care credeți în șansa lui de a se bucura sănătos de o copilărie veselă și plină de zâmbete. Expoziția va avea loc la Biblioteca Județeană “George Coșbuc” începând de la ora 18.00, în sala Gavril Scridon”, este invitația pe care Maria Onofrei Burisuc o face tuturor bistrițenilor interesați să participe la această expoziție.