ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

FED CUP: ROMÂNIA conduce Elveția cu scorul de 2-0 după prima zi a întâlnirii de la Cluj-Napoca. FOTO

de Mihai Sărmășan

România conduce cu scorul general de 2-0 în întâlnirea cu Elveţia, din cadrul barajului pentru calificarea în Grupa Mondială a Fed Cup, după ce Irina-Camelia Begu (locul 38 WTA) a învins-o în două seturi, 6-4, 6-1, pe Timea Bacsinszky (46 WTA), în cel de-al doilea meci de simplu disputat sâmbătă în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În partida de deschidere a acestei confruntări, Simona Halep, numărul unu mondial, s-a impus în trei seturi, 6-3, 1-6, 6-1, în faţa elveţiencei Viktorija Golubic (115 WTA).

,,Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot simţi mingea în teren. La început nu am putut să-mi controlez emoţiile”, a spus Simona Halep după meci.

Intonarea imnului a fost un moment extraordinar.

Moment unic la inceputul meciului de tenis Romania – Elvetia!!

Publicată de Emil Boc pe Sâmbătă, 21 aprilie 2018

Trecuseră deja minute bune de la finalul meciului Simona Halep-Viktorija Golubic, 6-3, 1-6, 6-1, dar numărul 1 mondial încă avea emoţii la conferința de presă. Se vedea pe faţa ei câtă încărcătură emoţională a avut acest prim meci din duelul România-Elveţia pentru Fed Cup. Iar dezvăluirea făcută de jucătoarea din Constanţa demonstrează prin ce sentimente a trecut.

,,Acum important pentru mine este să mă relaxez, să-mi revin. Pentru că am făcut o contractură la picior şi am jucat cu dureri tot meciul. În game-ul doi am păţit asta, din cauza emoţiilor”, a spus Simona Halep jurnaliștilor prezenți la conferința de presă.

sursa foto: facebook România Fed Cup Team