FED CUP-Simona Halep și Irina Begu apel către suporteri înaintea partidei cu Elveția: „Vă așteptăm la sală !”. VIDEO

de Mihai Sărmășan

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Federația Română de Tenis pregătesc o coregrafie unicat pentru meciul de Fed Cup, România – Elveția, și este nevoie de sprijinul tuturor spectatorilor care au bilete pentru ziua de sâmbătă.

Simona Halep: ,,Vă aștept sâmbătă la ora 12,15 la sală, să facem ÎMPREUNĂ ceva special pentru România”. Irina Begu: ,,HAI ROMÂNIA ! Vă așteptăm.”

Astfel, toți cei care au bilete la meciurile de sâmbătă, 21 aprilie, sunt rugați să fie prezenți în sală, și așezați pe locurile lor, cel mai târziu la ora 12.15. Este nevoie de implicarea tuturor pentru reușita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis. Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie.

Toți spectatorii care au bilete la meciul de sâmbătă, 21 aprilie, rugați să fie pe locurile lor la ora 12.15, pentru a participa la un moment unic în istoria tenisului

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Federația Română de Tenis pregătesc o coregrafie unicat pentru meciul de Fed Cup, România – Elveția, și este nevoie de sprijinul tuturor spectatorilor care au bilete pentru ziua de sâmbătă.Astfel, toți cei care au bilete la meciurile de sâmbătă, 21 aprilie, sunt rugați să fie prezenți în sală, și așezați pe locurile lor, cel mai târziu la ora 12.15.Este nevoie de implicarea tuturor pentru reușita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis.Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie.#TenisRomania #HaiRomania #FedCupRO

Publicată de Federaţia Română de Tenis pe Miercuri, 18 Aprilie 2018

sursa video: facebook Federația Română de Tenis

Recommended For You

About the Author: Sarmasan Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.