LIFESTYLE

Femeia Europeană, lansare de carte cu Maia Morgenstern

Bistrițenii sunt invitați sâmbătă, 7 martie 2020, ora 11, la Libraria Casa Cărții ,,Nicolae Steinhardt” la lansarea cărții: ,,Femeia Europană”, o antologie semnată de Doris Rai care a adunat povesțtile de succes ale femeilor pe care fundația sa le-a premiat în cadrul proiectului ,,Femeia Europeană”. În total, în 10 ani, au fost premiate 100 d efemei de succes din județul Bistrița-Năsăud, femei a căror biografie se regăsește în paginile cărții care va fi lansată sâmbătă.

,,Dragii mei,

Vă invit la lansarea cărții femeilor ieșite din tipar.

Fundația „Doris” și-a propus ca în luna martie să celebreze femeia prin lansarea cărții „Femeia Europeană”, o antologie semnată de mine, care adună în paginile sale poveștile a zeci de femei de succes din Bistrița-Năsăud.

Cartea demonstrează cum orice femeie poate fi o „Femeie europeană” și dezvăluie, poveste cu poveste, secretele care stau în spatele definiției femeii de succes, indiferent de circumstanțe.

Despre mesajul cărții, despre ce înseamnă să fii femeie europeană, femeie de succes, femeie, despre cum să fii puternică, păstrându-ți sensibilitatea, ne va vorbi doamna Maia Morgenstern, invitat special, de onoare, la evenimentul de lansare.

Vă aștept cu drag sâmbătă, 7 martie, începând cu ora 11:00, la Libraria Casa Cărții Nicolae Steinhardt (Str. Mihai Eminescu, nr. 4-5), să celebrăm femeile de ieri, de azi și de mâine și le oferim , de ziua lor, un cadou în file de povești adevărate!” transmite organizatorul evenimentului, Gabriela Doris Rai.