DIN TRANSILVANIA

Festivitate de depunere a jurământului militar la sediul Batalionului 812 Infanterie ,,Bistrița”

La sediul Batalionului 812 Infanterie ,,Bistrița” a avut loc vineri, 3 iulie 2020, festivitatea de depunere a jurământului militar de către soldații gradați profesioniști care au executat programul de formare inițială în cadrul batalioanelor din subordinea Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”.

La această festiviate au participat locțiitorul pentru operații al șefului de stat major al Diviziei 4 Infanterie ,,GEMINA”, comandantul Brigăzii 81 Mecanizată ,,General GRIGORE BĂLAN” și comandanții unităților subordonate brigăzii.

,,Comandantul Brigăzii 81 Mecanizată ,,General GRIGORE BĂLAN” – colonelul Cornel-Traian Scurt, a evidențiat prin cuvântul său semnificația depunerii jurământului militar – un jurământ de credință față de țară, de idealurile existenței noastre milenare, de independență, suveranitate, libertate și integritate teritorială – ca fiind un moment înălțător, momentul certificării deplinei maturități cetățenești.

Locțiitorul pentru operații al șefului de stat major al Diviziei 4 Infanterie ,,GEMINA” – colonelul Ștefan Toader, a transmis mesajul comandantului Diviziei 4 Infanterie ,,GEMINA” cu ocazia acestei festivități, subliniind însemnătatea depunerii jurământului militar, un act de conștiință cu înalte semnificații patriotice și civice, prin care se dobândește pe deplin statutul de militar.

Îi felicităm cu această ocazie și le dorim mult succes în activitățile următoare!” se arată pe pagina de Facebook a Brigăzii 81 Mecanizată (sursă foto).

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer, nor, copac, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, copac, cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, nor, copac şi în aer liber