DIN TRANSILVANIA

Fiul cântăreței Anamaria Pop: Îți mulțumesc că m-ai crescut 19 ani. Regret enorm că nu ţi-am spus zilnic că te iubesc

Fiul cântăreţei Anamaria Pop, decedată aseară în urma unui teribil accident rutier, a ostat un mesaj sfâșietor în memoria masei sale plecată la ceruri la doar 37 de ani. POtrivit emaramureș.ro, acesta a postat pe pagina de Facebook următorul mesaj:

Mamă, am intrat astăzi  în casă şi încă ţi-am simţit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.Am închis ferestrele, ţi-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ţi mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrăţişat, ca de obicei, şi ţi-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident”.

Apoi, fiul de 19 ani al cântăreței povestește momentul cumplit în care a ajuns la locul accidentului rutier:

Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat „Cine sunteți dumneavoastră” , la care i-am răspuns „sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rãmas de valoare în maşină”. A luat o gură de aer si mi-a spus „condoleanțe”. A luat o gură de aer si mi-a spus ,,Condoleanţe!”. Eu credeam că vorbea în necunoştinţă de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanţe (nici pe ceilalţi nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viaţă şi că n-ai păţit nimic grav! Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar”.

Îţi mulţumesc că m-ai crescut 19 ani. Vreau să mă trezesc brusc plin de transpiraţie şi să fug la tine în cameră să-ţi spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în braţe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viaţă. Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut!!! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ţi-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îţi promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis. Iubiţi-vã mamele, spuneţi-le că le iubiţi, arătaţle că le iubiţi, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veţi regreta enorm că n-aţi apucat s-o faceţi! Îţi mulţumesc că m-ai crescut în ăştia 19 ani şi că ai făcut tot posibilul să nu ne lipsească nimic!”.

Anamaria Pop, cântăreață de muzică populară, a decedat duminică, 18 august, în urma unui grav accident de circulaţie în localitatea Cicârlău. Aceasta avea doi băieți pe care i-a crescut singură după moartea soţului ei.

Sursă foto: FB