DIN TRANSILVANIA

Flori și lumânări pentru eroi, de la militari și elevi, la Bistrița

1 noiembrie este ziua celor pe care i-am iubit și care nu mai sunt printre noi, ci ne veghează din nemărginirea cerului. Este și ziua lor, a eroilor neamului, a celor care s-au jertfit pe câmpurile de luptă pentru eliberarea patriei și reîntregirea neamului românesc. În semn de recunoștință pentru sacrificiul acestora, la Bistrița, militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan” și elevi ai Colegiului Tehnic Infoel Bistrița au aprins lumănări și au depus flori la mormintele eroilor din Primul Război Mondial, rugându-se totodată pentru odihna sufeltelor acestora.

,,Ca în fiecare an, în data de 1 noiembrie – Ziua Morţilor, Ziua tuturor Sfinţilor, Luminaţia sau Luminaţiile, respectăm tradiţia românească și aducem un pios omagiu eroilor neamului care au trecut la cele veșnice în lupta pentru apărarea patriei!

Astăzi, militarii bistriţeni, alături de preotul militar al garnizoanei și un grup de elevi ai Colegiului Tehnic Infoel coordonat de doamna profesoară Cristina Rusu, plini de emoție și recunoștință, s-au rugat, au aprins lumânări și au depus flori, la mormintele eroilor din Cimitirul Municipal și Cimitirul Evanghelic.

Memoria lor va rămâne veşnică în amintirea noastră!” au scris pe Facebook reprezentanții Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”.

Cinste și recunoștință veșnică, eroilor neamului românesc!!

https://www.facebook.com/Brigada-81-Mecanizat%C4%83-General-Grigore-B%C4%83lan

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare, copac, plantă, iarbă, copil, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare, copac, masă, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, cer, copac, nor, plantă, iarbă, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare, barbă şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare, copil şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare, copac, iarbă, plantă, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi în aer liber