Florin Cîţu PNL PSD atac moţiune dezbateri
ECONOMIC

Florin Cîțu: Guvernările PSD trebuie să răspundă penal. Au lăsat stocurile țării la zero

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a spus joi seară la Digi24 că guvernările PSD ar trebui să răspundă pentru că au lăsat stocurile goale, înainte de izbucnirea epidemiei de coronavirus: „Socialiștii au lăsat stocurile țării la zero. Trebuie să răspundă pentru asta.”

Ulterior, într-o postare pe pagina de socializare Facebook, Cîțu menționa faptul că Eurostat distruge propaganda mizerabilă pe care o face PSD în aceste zile.

” Referitor la rata inflației în guvernarea socialistă, de trista amintre, 2017-2019, România a deținut în fiecare an primul loc în topul rușinii și al sărăcirii populației- cea mai mare rata a inflației din UE.

Rata inflației a scăzut în guvernarea liberală și vă mai scădea. La fel au scăzut și dobânzile pentru credite și vor mai scădea.

Implementăm politici economice pentru toți românii. O rata a inflației mai mica și dobânzi mai mici pentru credite sunt efectele acestor măsuri.

Cel mai important TOȚI românii beneficiază de inflație mai mica și dobânzi mai mici la credite.

Da, din păcate, Ciolacu, Tariceanu și Ponta beneficiază și ei de dobânzi la credite mai mici și inflație mică.

Totuși, eu propun că românii să-i taxeze pe cei trei, și pe trompetele lor, pentru bunuri și servicii EXACT prețurile pe care aceștia le tot aruncă în spațiul public. De ce să-i dezamăgim? Daca ei spun că au explodat prețurile atunci să plătească ei acele prețuri” , a mai precizat ministrul finanțelor.