DIN TRANSILVANIA

Fosta șefă a Editurii Didactice, noua președintă a Astrei năsăudene

La Adunarea generală anuală a Despărțământului ASTRA Năsăud, desfășurată sâmbătă 8 februarie, fostul președinte Ioan Seni a declarat că dorește să se retragă de la conducere și să lase loc tinerilor. Așa se face că, la propunerea acestuia, majoritatea astriștilor au votat-o, pentru această funcție, pe Maria Nistor, fosta directoare a Editurii Didactice și Pedagogice. A fost, de altfel, singura propunere pentru a prelua șefia ASTRA, așa că nu prea a fost loc de ales. E drept că nu toți cei prezenți la eveniment au votat, dar propunerea a întrunit suficiente voturi pentru ca năsăudeanca să fie cea care va conduce, în următorii ani, Despărțământul ASTRA din Năsăud.

Maria Nistor a devenit cunoscută odată cu numirea acesteia la șefia Editurii Didactice și Pedagogice, fără a avea experiență în acest domeniu, cel puțin asta a susținut mass-media naționale care a publicat numeroase articole despre Maria Nistor, atât după numire, cât și după ce editura pe acre o conducea a tipărit mai multe manuale cu greșeli științifice.

Maria Nistor este absolventă a Facultăților de Litere și Comunicare și Relații Publcie, are duuă masterate și doctorat în Relații Internaționale și Studii Europene.

Sursă foto: Maria Nistor- Facebook