DIN TRANSILVANIA

Fostul fotbalist Dorinel Munteanu candidează pentru un loc în Senat

Fostul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista PMP în județul Cluj pentru Senat, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu pe cea pentru Senat în București, iar liderul formațiunii, Eugen Tomac, va candida pentru un mandat de deputat în Capitală.

„Există o premieră importantă – PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care pe ultima sută de metri au venit aici, în curtea PMP, și ne-au implorat să-i luăm pe listele noastre pentru a aduce plus-valoare”, spune Eugen Toman.

El spune că PMP are liste complete.

La Senat lista PMP va fi deschisă de Cristian Diaconescu, iar la Camera Deputaților de liderul formațiunii, Eugen Tomac.

„Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în județul Cluj”, a precizat Eugen Tomac.

Liderul partidului cere punerea în aplicare a rezultatului referendumului care a redus numărul parlamentarilor la 300.

„Fac apel public către președintele Camerei Deputaților și cer dlui Ciolacu să pună pe ordinea de zi a Camerei Deputaților votarea proiectului cu privire la reducerea numărului de parlamentari”, completează Tomac.

Dorinel Munteanu a candidat pentru Consiliul Local al municipiului Galați din partea PMP, el fiind primul nume pe lista formațiunii politice. Dorinel Munteanu nu a intrat în Consiliul Local Galați, pentru că PMP nu a obținut numărul de voturi necesar.

Partidul Mișcarea Populară, din partea căruia a candidat Dorinel Munteanu, a obținut 4,9% din totalul voturilor și nu a intrat în Consiliul Local.