Uncategorized

Fotbal, Cupa României: Gloria Bistrița iese onorant din competiție fiind învinsă de Universitatea Cluj cu 2-1

de Mihai Sărmăsan

Echipa bistrițeană antrenată de Dănuț Matei a pierdut în această după-amiază meciul desfășurat pe teren propriu împotriva celor de la Universitatea Cluj cu scorul de 1-2. Disputată în fața a peste 1200 de spectatori dornici să urmărească un meci care în trecut se juca pe prima scenă a fotbalului românesc, partida a contat pentru faza a-III-a a Cupei României.

Universitatea Cluj a dominat în prima repriză, mai multe ocazii de gol fiind ratate până la pauză. În partea a doua a partidei, meciul a fost unul mult mai ofertant. Golurile oaspeților a venit în minutele 64 și 72 când pentru ,,U”Cluj au marcat Coman, după care bistriţeanul Hordouan a reușit să mărească diferența la două goluri.

Ovidiu Stoianof a redus, pentru Bistrița, din diferenţă cu golul de 1-2. Nu s-a mai întâmplat nimic până la final, iar ,,U” Cluj a ajuns în turul patru al Cupei României, fază care se va disputa în 12 septembrie.

Echipele de start:
Gloria Bistrița: Pop – Patca, Bucur, Hasnăș, Meșter, Moldovan, Nalați, Cilean, Rus, Suciu, Stoianof. Au mai intrat: Dobrea, Țigorean și Hofer

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Takacs, Abrudan, Corodș, Berci (Sepsi ’46) – Greu (Goga ‘54), Kofi, Florescu – Hordouan, Coman, Ursu (Hațiegan ‘46).

Pentru echipa noastră urmează deplasarea de ACS Fotbal Comuna Recea din etapa a-2-a a Ligii a-III-a.