Uncategorized

Fotbal, Liga a-III-a: Gloria Bistrița pierde pe teren propriu în fața celor de la CFR 2 Cluj, în etapa inaugurală a noului sezon competițional

de Mihai Sărmășan

Disputată ieri pe stadionul ,,Jean Pădureanu”, partida dintre FC Gloria Bistrița și echipa secundă a Campioanei României, CFR Cluj, s-a încheiat cu scorul de 1-4 în favoarea jucătorilor feroviari.

Pe o vreme ploioasă, în fața a ceva mai mult de 150 de spectatori, nostalgici după vremurile când echipa bistrițeană evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, partida a fost dominată de fotbaliștii CFR-ului, jucători poate cu mai multe meciuri în Liga a-III-a și mai experimentați.

Echipa noastră, Fotbal Club Gloria Bistrița a jucat în următoarea formulă: 1.Pop R, 3.Patca V, 6.Bucur C, 19.Hasnaș R, 4.Meșter C, 14.Moldovan B, 10.Nalați A, 11.Dobrea I, 18.Rebrișorean A, 9.Stoianf O, 8.Suciu R. Au mai intrat pe parcursul meciului: 7. Cilean A, 17. Rus S, 20.Țigorean R

Golurile partidei au fost marcate pentru CFR 2 de către: Petruș (min 5, 28), Petrila (min 72, 80), iar pentru echipa noastră a marcat Adrian Nalați (min 23), dintr-o frumoasă lovitură liberă.

Pentru jucătorii bistrițeni urmează meciul cu Universitatea Cluj din faza a-III-a a Cupei României, partidă care va avea loc miercuri, tot pe peren propriu.

Rezultate înregistrate în prima etapă din Seria a-5-a a Ligii a-III-a:

ACS Unu Fotbal Gloria – CFR Cluj 2   1-4
Minaur Baia Mare – CS Iernut   5-0
Unirea Dej – AFC Odorheiu Secuiesc  3-3

Avântul Reghin – Unirea Tăşnad    0-0
Sănătatea Cluj – AFC Hărman   
4-0
Sticla Arieşul Turda – Gaz Metan Mediaş 2   1-0
MSE Târgu Mureş – ACS Fotbal Comuna Recea  1-2

Meciul dintre Olimpic Cetate Râşnov și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc se va disputa astăzi de la ora 18:00.

sursa foto: facebook Ștefan Constantin Medeșan