Uncategorized

Fotbal, Liga a-III-a: Gloria Bistrița remizează 1-1 cu Avântul Reghin

de Mihai Sărmășan

Fotbal Club Gloria Bistrița a terminat la egalitate, scor 1-1, partida desfășurată pe teren propriu în compania formației Avântul Reghin, meci contând pentru etapa a-7-a din seria a cincea a Ligii a-III-a.

Meciul a fost unul echilibrat, formația noastră reușind să deschidă scorul prin Adrian Nalați în minutul 15, fiind egalată câteva minute mai târziu, când oaspeții au beneficiat de o lovitură de la 11 metri pe care au reușit să o fructifice. În repriza a doua, formațiile s-au anihilat reciproc, Nalați având câteva execuții și pase frumoase, partida terminându-se cu două eliminări în rândul formației bistrițene. În minutul 85 Vlăduț Patca a luat cartonaș roșu iar în minutul 90 Nalați Adrian a primit al doilea galben și astfel a fost și el eliminat.

Echipa noastră a evoluat în formula: 12.Racoți R; 2.Patca V; 6.Bucur C; 19.Hasnaș R; 4.Meșter C; 8.Suciu R; 20.Băldean R; 10.Nalați.A (căpitan); 11. Dobrea I; 7.Cilean A; 17.Rus. Pe banca de rezerve au fost: 22.Mureșan.S; 3.Bușiță.D; 5.Bușiță.H; 15.Minta.C; 21.Sîngeorzan.F; 24.Pop.A, ultimul întrând pe parcursul jocului.

P.S: În atenția conducerii clubului Gloria Bistrița, pentru a asigura pe viitor o ambianță plăcută în tribunele stadionului, organizatorii ar trebui să ia măsuri împotriva spectatorilor care au un limbaj neadecvat și nedemn de o arenă sportivă. Astăzi mai mulți spectatori prezenți la meci, au adresat cuvinte doamnei care era arbitrul de centru al partidei,  cuvinte ce nu își au rostul pe un stadion de fotbal, mai ales că în tribune erau și mulți copii, unii chiar de vârsta grădiniței.